Hej och välkommen till enannan.se!

enannan.se är En Annan Bokhandels officiella hemsida.

Syftet med vår hemsida är i första hand att du ska hitta så mycket information som möjligt om aktuella erbjudanden/kampanjer och annat intressant som händer i våra butiker.
Det ska även vara enkelt att hitta våra öppettider och telefonnummer om du behöver nå oss för att fråga om vi har den eller den boken inne.

Sen är det ju så att vi drivs av kärlek till böcker, så bland alla dessa praktikaliteter så vill vi även passa på att tipsa om böcker vi tycker är bra. Denna typ av tips hittar du enklast genom att följa oss på Twitter och läsa kategorin boktips här på hemsidan.

Allt som händer på hemsidan informerar vi om även på Twitter, så vill du hålla nere antalet informationspunkter är twitter.com/en_annan det säkraste sättet att aldrig missa något.

Här hittar du information om …

I högerspalten på varje sida hittar du …

  • det senaste vi twittrat om på Twitter,
  • möjlighet att gilla oss på Facebook,
  • samt en sökfunktion. 

För att få löpande information om erbjudanden har du följande alternativ …

Hemsidan är ett försök från vår sida att hjälpa dig som kund att få ut det mesta av En Annan Bokhandel. Vi är medvetna om att sidan inte är perfekt, men vi gör vårt bästa för att du ska känna att hemsidan, vår Facebook-sida och Twitter ska vara ett så bra komplement som möjligt till att besöka våra butiker.

Varmt välkommen hit och till butikerna!

Nyhetsbrev
 

Nyheter
En Annan @ Social
En Annan